Iklan

Thursday, December 16, 2010

bb main-main lar

Baru jer balik dari KK, bb tak nak tunjuk pn jantina dia, nmpk jantung berdegup pastu tangan n kaki yg tak diam... geramnya =) masa doc ngah tekan2 kat perut, leh nmpk tangan dia tolak2 ke atas... cute sgt... tp kalo scan kat KK, dorg tak print pn pic scan, erm tak dapat lar nk simpan wat collection.
takpe lar, nnt igt nak pg wat 3D/4D scan kat private hospital, td tgk kat discussion Hospital Bersalin, ada 3D/4D scan yg harganya RM90 jer, ujung bulan ni nk pg lar... nmpk clear sket kalo wat 3D/4D scan, tak sabar rasanya =)

Tadi wat check up bulanan mcm biasa, darah, urine suma takde masalah tp berat badan plak extra 2.5kg, erm doc ckp kena kurang makan nasi pastu doc takut kalo aku ada darah tinggi atau kencing manis tp td check ok jer... aku pn tak pasti nape? rasanya aku makan normal jer... huhuu pasni aku wat follow up check up, nk check darah, tiap2 minggu kena pergi KK... harap2 takde masalah lar. 

bb ooh bb =)
aku selalu tgk pic ni... agak2 leh kuar ikut muka bb ni x tp xde sayap lar hehe

3 comments:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

nak dapat baby??


waaa tahniah2,,,dok utk saya,,muga anak tu jd insan berguna d masa hadapan,,,

nnt da besar kim salam k

deela~ said...

mekasih encik LoKMaNHaKiMKaMaRuDin...

skang pn leh kem salam... he3 t dia bagi tendangan balas =)

.vna erman. said...

blog walking.btw,nice blog
feel free to follow my blog
http://www.vnazone.blogspot.com