Iklan

Tuesday, August 24, 2010

Majlis Berbuka Puasa

*Title macam majlis buka posa ngan anak2 yatim jer... hik3*

Date : 20/8/2010 
aku, asben n kawan2 telah pergi berbuka posa kat Tropicana Golf & Resort
yang telah disponsor oleh big bos aku... tocey bos (^_^)
ramai giler manusia berbuka kat sanun, semua ada, Melayu, Cina, India kira cam 1 Malaysia pnya event... aku n asben pg berdua, lewat sampai, dh berbuka 10 minit baru sampai tp ok lar gak sbb tak payah beratur nk amik makanan he3...
macam2 makanan ada, 1st round aku makan nasi minyak ngan rendang daging, pastu aku makan sate,pizza, makan buah plak, rehat jap aku makan steambot last aku makan kambing bakar plak... pergh mmg banyak giler aku makan... semua pn sedap2 belaka
meh lar layan gamba tp gamba makanan tak sempat amik he3

bos bagi voucher tuk 10 org

1 kepala = rm48++

reservation atas nama Resident Engineer


makanan dah abes

me n chenta

asben n C.O.W


dengan trainee Politeknik Port Dickson

*Suma gamba bole dizoom, sila klik pada gamba*

baliknya kitorang kena balik naik bas sbb parking bukan main jauh kat luar, kenyang sangat sampai tak larat nk jalan... 

1 comment:

::cdot the dot:: said...

dekat jek dgn aku tuh..napa tak singgah..