Iklan

Tuesday, August 3, 2010

"Great Moment with Parent" CONTEST by Sachi Asukai

 Arini Emak n Ayah dh balik ke kg halaman setelah sebulan dok kat umah kitorang, byk gak lar acara2 menarik telah berlangsung selama sebulan Emak n Ayah kat cni antaranya pg Pantai Morib, pg I-city, pg Ulu Yam, pg Bukit Jugra n bla bla bla
so antara byk2 gamba, gamba kt bwh ni yg paling best sgt, setiap kali tengok msti tergelak, Emak n Ayah aku sgt2 sporting, kitorang xpaksa pn dorg wat camni tp dengan rela hati =)

~klik pic tuk zoom~

kalo nk cita pasal parents ni, aku takut xdpt kawal emosi, sedey huhuu tp aku cita sket lar, masa kecik, aku sgt2 manja ngan ayah, dulu kalo nk pergi jalan2, msti nk tiru stail ayah, xkira lar rambut ke, baju ke, suma lar nk sebijik cam ayah, mmg manja xingat lar, pastu bila dh jadi anak dara secara automatik manja ngan emak, mana emak pg msti aku ada, tdo pn ngan emak sampai lar dh kawen, terpaksa berpisah ngan emak... masa 1st day tdo umah mertua, giler2 aku xdpt tahan emosi    , mood aku down tp xde lar wat muka lak, bila  masuk bilik nk tdo terus aku nangis pastu my asben tanya nape nangis? rindu kat emak ker? bertambah laju air mata mengalir ke pipi... huhuu sedih xterhingga, dlu aku pernah ckp kat emak, kalo aku xpayah kawen bole x? nk duduk ngan emak sampai bila2... skali emak marah, huhuu (T_T)
itu jer lar cita aku =)

gamba extra (just for fun)
me n my asben

Emak n Ayah 

so sape2 yg ada "Great Moment with Parent" jom lar join contest ni
klik -----> Sachi Asukai

aku nak tag
1-kak Izan
2-kak Jaja

Tarikh Tutup : 31August2010

~Gud Luck~






3 comments:

PUPUT said...

hehe..sgt lawa..gmbar sgt clear bl zoom..gudluck ek..gaya2 sgt kreatif..ekeke...

deela~ said...

hehehe tengkiu2 =) join lar skali...

PUPUT said...

xde gmbar ngn parent k.as..huhu