Iklan

Saturday, July 17, 2010

Suatu Petang di Opis

~Cerita bergambar ini telah ditaja oleh Pak Mat Tempe Sekeluarga~

Tarikh : 9 July 2010
Tempat : Site Opis SMS Banting
Tajuk : Ah Lek Seorang Pembuli?

Intro : Kat tempat keje aku ada sorg apek ni iaitu Ah Lek (bukan nama sebenar) keje sbg Senior Site Supervisor, dia dh tua tp masih kuat bekerja lagi, telinga dia xbape elok so bila dia ckp sudah pasti ngan kuat skali... ngeh3 dia suka buli suma org kat site ni tp kekadang dia pn kena buli gak, mcm cita  kat bawah ni, memula kitorang buli dia last2 dia buli balik... 
gamba2 ni suma candid tp ada lar 2-3 keping gamba yg xcandid.

(kalo agak2 xnmpk sgt gamba2 ni suma, sila klik tuk zoom okey...)

ha3 ni ngah planning nk buli si Ah Lek

L-R :- Suyanto, Ahmad Fadil Khairi (Ketua), (^_^)

suspek(baju oren belang2) tetiba suruh mangsa ketok ketampi (berbaju biru) 

pergh... siap tunjuk2 ngan jari lagi...

ha3 tetiba dia menyerah kalah

dijatuhi hukuman tembak =P

yg ni aku pn xpasti apa yg berlaku... ngeh3

dia plak nk membuli org

hahaha padan muka si debab tu

sekian 
tapi Ah Lek ni mmg mcm jiwa org muda sbb kat sekeliling dia kat tempat keje ni suma muda2 jer, lagi 1 klakar pasal dia,aritu ntah sape dajal pg letak no fon dia dlm fesbuk awek cina seksi, nama awek tu annie chai, kekadang aku tlg buangkn msg dlm henpon dia n mcm2 msg lar jmpa, kononnya nk berkenalan ngan si annie chai ni... kesian dia sampaikan kul 3-4 pagi pn ada org kol... hahaha suma dh kena tipu =D

ni lar team consultant + contractor + trainee + kongsikong
Project Sekolah Menengah Sains Banting 
(sory gamba ni goyang sket sbb photograper ni parkinson he3)

2 comments:

ShazlinaSaad said...

tgk pic deela ni teringt masa akak keje kat site dl..jap je..tak tahan dgn keadaan kt situ.huhu

ShazlinaSaad said...

a.a kt uum, akak keje situ dl baru kat cc..hihi