Iklan

Tuesday, July 6, 2010

"LENSA BURUK, THE CONTEST"

Pada hari yang mulia ini iaitu genap sebulan aku dh jadi isteri org ditambah pula aku telah ditag oleh kakak ipar ~PUPUT~ tuk join contest ini maka aku pn bebesar ati utk menghantar penyertaan ini kepada pihak penganjur...
Syarat2 mcm biasa dh dipatuhi...
Hadiahnya plak RM30
Lain2 sila tgk ke sanun

5 Mangsa yang akan ditag ialah



~klik tuk zoom~
tgk gamba ni, mmg konfem guna henpon, aku time ni naik kete encik hakiimy atau sekarang dikenali sbg abg K iaitu asben aku...ngeh3 baru balik lunch lalu depan piza hut dekat kg halaman, masa tu aku keje kat sana bersama abg K tp belum dilamun cinta hua3 =D

Tajuk foto : Si Giler Bergambar

Model Telefon Bimbit : SE 660i

Slogan : Saya suka blog Lensa Buruk kerana pemilik blog ini suka dengan menatang digital yang bernama kamera, selain itu beliau juga suka bergambar macam saya... he3 
(cukup ke byk ni? pemilik blog xckp pn bape patah perkataan... hua3 =P)

3 comments:

PUPUT said...

deela...apsal k.asz nyer komen xkuar ek..dia xtunjuk yg latest...dlm email ada 7 komen..kat situ ada 1 je...adeiiii...tulunnnn..

::cdot the dot:: said...

adoyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy......nti aku amik ye...tunggu ye...

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN said...

gudluck,,

pompan mmg x lari dari BERGAMBAR,,kekeke