Iklan

Saturday, June 26, 2010

Buruk menjadi Cantik...

korang nk tgk gamba make over aku masa kawen aritu, gamba ni jurumakeup aku yg edit kn tp JANGAN GELAK kalo tgk gamba before aku... xpakai tudung n buruk... huhuu =P




gamba 1 ~ 060610(pagi) NIKAH
~klik tuk zoom~




gamba 2 ~ 060610(tengahari) SANDING







~klik tuk zoom~




gamba 3 ~ 060610(malam) POTONG KEK N BUKA HADIAH













~klik tuk zoom~

=) tu jer... malu gak nk tunjuk gamba ni tp xpe lar bukan selalu pn... he3

3 comments:

Wansteddy Tales said...

cantiknya ><
masa kahwin je la hakak melaram gini. pas kawin muka asik pucat je sbb xpandai mekap haha...

semoga deela dan suami bahagia hingga ke anak cucu ^^

✿nenek moden✿ said...

gambar yg ketiga tu..mcm nk picit2 je pipi kak..hehe

deela~ said...

Kak Wan ~ mekasih =) mmg betul pn, masa kawen jer nk cantik tahap gaban, lepas kawen sedap mata memandang, ok lar kan...

Nenek Moden ~ picit lar dik ooi... he3