Iklan

Wednesday, June 30, 2010

Dengan Bangganya...

aku dengan bangganya mempersembahkan...







he3 aku dh dpt lesen berkepit ngan chenta hati untuk selamanya...
best woo =)

Saturday, June 26, 2010

Buruk menjadi Cantik...

korang nk tgk gamba make over aku masa kawen aritu, gamba ni jurumakeup aku yg edit kn tp JANGAN GELAK kalo tgk gamba before aku... xpakai tudung n buruk... huhuu =P




gamba 1 ~ 060610(pagi) NIKAH
~klik tuk zoom~




gamba 2 ~ 060610(tengahari) SANDING







~klik tuk zoom~




gamba 3 ~ 060610(malam) POTONG KEK N BUKA HADIAH













~klik tuk zoom~

=) tu jer... malu gak nk tunjuk gamba ni tp xpe lar bukan selalu pn... he3

keseorangan di umah mertua... huhu

Aduyai...igt dh kawen xde lar dok sorg2 kat umah... kul 8pm td, aku smpai kat umah family abg k, gelap jer umah n dh pasti lar xde org, pastu abg k dh janji ngan kwn2 dia nk main badminton so xkn nk batalkan... nk atau xnk terpaksa lar aku terima untuk tinggal sorg2 kat cni... hu3
nasib kat umah ni leh online... bole lar online sampai lebam... pastu leh lar aku melawat blog kwn2 lain yg dh lama pg melawat, nk join contest byk2 n update pape yg patut...
(- _ -)

1st Prize My Family's sweetest Moment milik aku... he3





Pagi ni aku tgk blog ngan member ofis  pastu ternmpk post kak izan pasal winner contest yg dia anjurkan... tanpa buang masa, aku pn skroll pelan2 n agak kecewa sket sbb nmpk pemenang kategori event, xnmpk pn gamba yg aku kasi, skroll pnya skroll smpai abes, tgk2 1st prize menjadi milik aku... rupanya yg pemenang event tu hadiah saguhati... huhu sgt terharu, mekasih pada kak izan n juri2 atas pemilihan gamba tu sebagai juara... mmg gamba ni jadi sweetest moment kami sekeluarga...

~klik tuk zoom~

tradisi gamba atas tu bersambung time aku kawen aritu n maybe diteruskan tuk raya akan datang lak he3

ni gamba masa kawen aku, kali ni tmbh ahli sket... =P

~klik tuk zoom~

dan ini juga
~klik tuk zoom~

~to kak izan, nnt sy emailkn butir2 diri tuk proses penghantaran hadiah...
semoga kak izan murah rezeki n always keep in touch =)
TENGKIU BYK2

Thursday, June 24, 2010

Kena delete facebook...?

Salam...
pagi ni aku online fb, abg aku tag pic ni
 dan ini
pastu dia ckp dia nk delete fb dia...
aku pn xtau WAJIB delete ke x?
huhuu
renung2 kan, selamat beramal (@_@)

Sunday, June 20, 2010

Gambar Kawen...

Salam suma, kalo nk tgk gambar kawen kitaorg...
leh klik link kat bawah, jgn lupa komen, he3 

mekasih =D

&

Tuesday, June 15, 2010

pantas masa berlalu...

Assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuh
hoyeah... aku dh selamat menjadi isteri kepada suami aku selama 1 minggu 2 ari, mcm xcaya jer n kekadang rasa cam mimpi pn ada tp mmg dh kenyataan bahawa aku sudah kawen =)
sekarang aku masih bercuti n lepak2 di rumah ibu mertuaku (cewah) so agak bz sket...
sampai disini sajalah coretan untuk kali ini (ha3 ayat cam hampeh lak)
pasni kalo ada masa pastinya pic akan diupload utk tatapan sesapa yg ingin menatap, sekian mekasih 
dadaa =)

Sunday, June 13, 2010

Jemputan Ke Majlis Perkahwinan

~Sticky Post~
sila skroll ke bwh tuk post baru


Muka Depan Kad Kawen
biasa2 jer =)

Walimatul Urus
Menjemput suma bloggers yg baru kenal, lama kenal, hadir ke majlis perkahwinan
Deela Nordin & Hakiimy Yusoff
(klik tuk zoom)

Ni Peta ke Majlis Kami
(klik tuk zoom)