Iklan

Thursday, May 20, 2010

'My Family's Sweetest Moment @sweetomoide Contest'.

Salam Semua, arini aku join contest lagi yang dianjurkan oleh kak IZAN iaitu My Family Sweetest Moment @ sweetomoide Contest... nama kontest ni sgt kreatif sbb puan penganjur tulis maksud sweetomoide ialah kenangan terindah, gabungan bahasa inggeris n jepun, nmpk lain sket kan... sgt terbaek =)

Syarat2 dia ada 4 jer n mcm biasa senang jer, nk tau leh baca kat cni,
aku rasa aku pnya syarat dh siap & lengkap (kalo xlengkap bgtau ek kak Izan)
TAPI
sorry kak sy nk letak 2 pic sbb baru tau cita sebenarnya... he3

gambar 1 (klik tuk zoom)
gambar 2 (klik tuk zoom)
L-R : alang deni, k.asz n anith (puput), me, knyah n zariq, a.jenal
iman (xnmpk), mak, ayah
zawir n dania, zafri, (ada lagi 3 org xblik kg)

ha ni lar family ceria aku... masa ni hari raya pertama tahun 2009 (20/09/2009)
kalo tgk gambar 1st kami suma didalam mood serius pastu tetiba nk amik pic yg second, abg aku ckp sila wat gaya... tgk2 begini lar jadinya he3
masa tu rasa sgt2 hepi, n kalo berkumpul adik-beradik msti gelak smpai lebam, mcm2 cita n lawak yg keluar dari kami suma... =)





Hadiah dia best woo
Hadiah berupa barangan dan voucher (Jusco *ehem*) yang akan di beritahu dalam masa terdekat.
Hadiah akan diberikan kepada

1st Prize x 1
2nd Prize x 1
3rd Prize x 1
Consolation x 5
Mystery gift untuk peserta ke 7 yg mencukupi semua kriteria x 1

itu jer nk cita... wish me luck ok (^_^)

7 comments:

PUPUT said...

apsal glemerkan nama puput...hahaha...deela gatei...org pya xnak tunjuk muka...gudluck deela...dpat adiah share la...hehehe...nak join gak la..cam best je...wahhh...deela wat image magnify tu ek...cun2...apsal x amik gmbo asal?gmbo dr kamera alang?gmbo ni bila besar dia pecah2...tp cun!!!^_^

deela~ said...

hehehe xpe lar 1 gambo jer... gambo tu amik kat fb, yg telah dikecikkan... xpe lar janji nmpk gak muka kita... mekasih bagi info image magnify =P

mama zharfan said...

salam ziarah sambil blogwalking...good luck!

deela~ said...

mekasih mama zharfan... =)

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Deela.. Thanks for joining.
sorry tak sempat reply your first question. Gambar kawen is actually everyone's sweetest moment by default. So kita cari yg sweetest selain dari gambar kawenn.. gambar raya of course boleh dearr!!

Anyway dah checkk.. lain2 ok cuma tak nampak blog add dlm blog roll. Cuba cek balik yekk... he he.
Regards

deela~ said...

Mekasih kak izan... dh letak sbnrnya tp ada masalah teknikal plak... TP dh dibetulkn semula =)

*∽ IZAN ∽* said...

Salam Deela.. Amboiii busyyyyy no...!!
Anyway Tahniahh...! You're the 1st PRIZE winner of My Familys Sweetest Moment@sweetOmoide contest!
Jangan lupa buat entry dan E-mail detail ya...!

Check it out!
http://sweetomoide.blogspot.com/2010/06/winner-of-my-familys-sweetest-moment.html

Keep in touch ya! Muaahhhh...!!