Iklan

Thursday, May 6, 2010

Kesiannya...

pagi tadi aku dapat mesej dari kakak aku, dia ckp anak abg aku dh meninggal dalam perut sbb kena infection... baby girl plak tu... kesian lar kat family abg aku...dah 2 kali kena camni, sblm ni baby boy meninggal dalam kandungan gak masa tu dah 7 bulan pastu kakak ipar aku dh pregnant semula n minta2 dia selamat lahirkan baby tu tapinya xsempat gak ... sampai umo 5 bulan jer...
herm sedih plak rasanya... kesian kakak ipar aku, mesti dia trauma giler... aku harap dia xputus asa tuk dapatkan anak lagi n semoga dia sentiasa tabah hadapi dugaan Yang Maha Esa ni
huhuu (T_T)

Al-Fatihah tuk baby Aryssa Damia

*abg aku ada amik pic arwah baby ni... t kalo dia dh send aku letak kat cni*
kalo nk tgk arwah baby boy dia yg dlu klik cni

1 comment:

husnazainal said...

siannye..mesti dah berharap sgt2 kan selepas kehilangan sebelum ni...