Iklan

Friday, May 14, 2010

dia baik banget~


hoyeah... (maap kalo image kat atas tu menggangu korang tp dia cute kan)
ekceli pada ari ahd yg lepas aku n abg K telah pg berjalan ke Mines Wonderland tuk mencari barang hantaran abg K yg xcukup2 lagi pastu sedang berjalan2, aku n abg K tetiba leh melekat kat kedai kamera... memula nk tgk2 jer n tetiba abg K nk beli plak... xkisah lar duit dia =P
TAPI
bila dh settle pembayaran dia ckp tu adiah arijadi aku merangkap hantaran... hek3 btol ke apa yg aku dngar ni...? walawei best lar abg K ni... cyg banget duh =P
oleh kerana kamera tu sbg hantaran so pic n modelnya terpaksa dirahsiakan sementara supaya menjadi surprise kat ahli keluarga aku... he3 poyo jer bunyi

No comments: