Iklan

Thursday, May 6, 2010

1st Tag from Kak Jaja'Z

mekasih Kak Jaja'Z bagi tag ni... xpenah wat tag sblm ni, so sgt excited lar nk wat tag ni... he3
tajuk tag ni ialah... SELONGKAR BEG ARTIS ANDA
nasib baik minggu ni aku pakai beg yg agak sopan n keperempuanan... =P
kalo tak aku pakai paper beg jer... ha3
beg ni aku beli time raya aritu kat F.O.S, brand dia aku pn xpasti(xde rasanya) ye lar beg murah jer ni, apa yang penting kerjasama leh pakai dengan gaya...
ni permukaan dalam beg... agak luas, leh masuk byk lagi barang tp ada sket jer barang2 penting aku kat dalam tu
dah keluarkan isi perut beg ni... so apa yg korang nmpk tu lar dia...
1~wallet (wajib ada)
2~bekas cincin (aku kekadang suka bukak cincin n simpan dlm ni sbb takut ilang!)
3~ubat2 (aku demam skang ni so kena ada lar menda ni dlm beg)
4~beg make-up (nk selongkar yg ni gak ke? he3)
5~buku nota n pen (catatan penting tuk hal2 kawen t)
6~henpon (xde dlm gambo coz henpon burok =P)

dan tag ini telah ku anugerahkan kepada



No comments: