Iklan

Saturday, April 17, 2010

ZariQ a.k.a AYEQ

hai, nama saya Zariq, umo saya 3 thn 20 arie, mak sy melayu, ayah sy campur2, sy anak bongsu, abg ada 2 yg besar gajah, kakak ada 1 yg comey, sy suka kete, ari2 sy main kete, lagi 1 sy suka gigit kuku, maksu ckp mcm pakcik kiimy =P

ha tu biodata anak buah aku yg namanya zariq, bijak pnya bdk,kalo bercakap kalah bdk sek rendah, aritu pg jln2 ngan dia pastu masa tu dia ternampak signboard old town white coffee, yg ada gambar cawan tu pastu tetiba jer dia tunjuk, ha tu dia kopi janda, aku terus gelak n tnya dia lagi skali pebenda? dia pn ckp kopi janda lar... hahaha mana dia tau pasal kopi janda ni ntah lar, tp aku rasa msti kat tb pnya, pengaruh yg sgt besar bagi kanak2...
pastu skang ni dia dh pandai cari gado, dia suka ejek org cakap, kekadang geram jer tgk dia...



1) kaki zariq n kaki maksu (tgn siap masuk dlm poket tu)
2) excited jer nk pg sukan kakak iman

3) mood=ok lagi, layan kete jap
4) mood dh down, nk blik...
(org nk amik pic pn xkasi, terus dia tutup cover stroller tu)


No comments: