Iklan

Saturday, April 17, 2010

my nephew n niece ♥

aku anak bongsu, xde adik tp xde beza pn bila ada anak buah... hahaha

umo aku ngan kakak n abang2 aku agak jauh sket so msti lar dorg kawen time aku kecit lagi, 1st pnya anak buah lahir tahun 1994, aku baru jer umo 9 thn, jeles thp dewa time tu ngan anak buah aku tu, mana xnya suma perhatian dh lebih kat dia... tensen jer time tu =P tp skang aku rasa best lak sbb dh ada 12 anak buah termasuk 1 belum dilahirkan, 1 meninggal masa umo 7bulan n 1 lg meninggal masa umo 11 bulan...

Mohamad Zawir Bin Zainal,16
1st pnya anak buah, dlu kecik comel jer, skang dh beso gajah, nk cari gado ngan dia pn kena pk 2blas kali ngeh2

Mohamad Zafri Bin Zainal, 14
anak kakak aku yg no 2, dia perangai still cam dak2 lagi, suka wat shuffle, moonwalk n mcm2 lagi lar yg pelik2 =)

Nuraqlan Danish Bin Nurandyka,11
ni plak anak abg aku, dia pn beso cam gajah, org igt dia dh sek menengah, dlu dia hyper aktif skang pn ada sket lar

Nur Iman Sofea Bt Zainal,6
anak buah yg paling rapat ngan aku, ye lar kan 1st pompuan yg lahir, dlu kalo aku pg umah dia time nk balik jer msti nk ikut aku gak, nanges2, skang ni dia xbagi aku kawen ngan abg K, dia ckp ni maksu dia, org lain xleh amik hahaha mcm2 perangai kan?

Muhammad Ezriel Anaqi Bin Nurcendeni,5
anaqi ni pn hyper aktif gak, suka baling2 barang tp dlu lar masa dia kecit2, dia suka main n tgk lori...
maksu rindu banget sama Anaqi, hu3


Mohamad Zariq Bin Zainal,3
budak bijak ni td dh cita pasal dia, muka dia cam cina kan? =P

Nur Afra Dania Bt Nurcendeni,3
nickname dia baby, dia suka kat AKIM AF7, satu-satunya anak buah aku yg panggil aku 'AHU' =P
dia pn bijak n rajin tp dia xpandai ckp lagi, bhsa jepun jer terer...

Nur Azdani Emily Bt Nurcendeni
dlu slalu pggil dia jeju, kami sekeluarga rindu kat dia, dia ada kat dunia ni 11 bln jer, dia sgt2 comel, ALLAH s.w.t sygkan dia tp papepn dia tetap menanti mama n papa di pintu syurga, AL FATIHAH to jeju (T_T)

Muhammad Edraqi Azraei Bin Nurcendeni,2
ni adik kepada anaqi, erm... msti ayie xkenal maksu kalo kita jmpa kan..

Muhammad Anith Farreldani Bin Nurcendeni, 8 bln
comel x? anak buah aku yg paling kecik wat masa ni, geram tgk dia, gebu n debab, peluk sedap giler tp mslh dia kalo mula2 jmpa, jgn tegur or terus terkam dia, nnt dia nanges, kena lepak2 dlu, t lama2 dia yg dtg (merangkak)... hahaha

Nuraqlan Darwish Bin Nurandyka
arwah anak abg aku, dia meninggal dlm perut masa usia kandungan 7 bulan, kesian kat mak n ayah dia, lepas 11 thn baru dpt baby no 2 tp xdpt idup kat dunia ni plak...
ALHAMDULILLAH skang kakak ipar aku dh pregnant n minta2 selamat lar baby 2 dilahirkan...


Zawir,Zafri,Danish,Iman,Anaqi,Zariq,Dania,Ayie,Jeju,Anith,Darwish, Maksu SYG korang, t jgn lupa SYG anak maksu cam adik korang gak... hahaha =)

No comments: