Iklan

Monday, April 12, 2010

Maxis Bagi Parcel...

sabtu yg lepas, masa aku blik keje, ada sekeping kertas dari ABX express kat pintu umah aku... dia tulis

dear customer, you were not in when we were here at 9.40am on saturday...

erm pebenda yg nk dtg ni? aku kalo bli barang on9 biasanya aku courier to opis pnya address coz aku tau umah aku mmg xde sape nk tlg amik kan...
so pagi ni aku call abx nk tracking aku pnya parcel ni, aku tnya lar kat dia siapa sender,dia ckp MAXIS... aku dh agak, ni suma promotion broadband, update n win. aku mmg rajin update profile pn, bkn susah tekan update jer untung2 leh menang adiah, dh lar lumayan adiah dia...

1- 1x RM 10000 travel voucher
2- 3x home theather with 40" LCD tv
3- 5x blacberry curve 8520
4- 5x iphone 3GS
5- 10x Nokia 6212 FastTap
4- 50x 1 month FREE broadband subscription

best kan adiah dia... agak2 pe yg aku dapat? hahaha
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
rupanya aku dpt umbrella jer, =D tp ada chance lagi nk menang adiah kat atas nun, ni baru permulaan, payung pn payung lar, hope aku dpt adiah yg lain gak pasni... ngee~ wish me luck

~jap lagi nk tggu abg courier anta payung...

3 comments:

a.z.n.e.e said...

oyeke.. pernah nampak tp x pernah nak amek tahu pun. tq.. gud info!

yaya said...

salam..
update profile maxis ape ek?
kot boleh nak try gak..

deela~ said...

maxis broadband pnya profile... kena update kn walau pn dh update, try lar =)