Iklan

Thursday, April 15, 2010

Bahaya ada dimana2... sila hati2 ek kawan semua

Semlm ptg(14/4/2010), tetiba jer mak call, padahal baru jer lepas bergayut ngan mak sejam sebelumnya, aku dh rasa msti ada hal penting ni, mak cita anak sepupu aku yg mmg close ngan aku KENA ROGOL, punya lar terkejut, kesian kat dia tp mak xcita abes sbb dia pn xtau cita selanjutnya, masa tu mak on the way pg umah sepupu aku tu... (untuk makluman, sepupu aku umo dia sebaya ngan mak ~ 59 thn n anak dia umo 22thn)
cita dia camni, nama dia W, dia keje kat spital, masa tu dia nk pg solat zuhur kat surau, sblm tu W singgah toilet dlu, nk kencing... dia ckp kat ctu ada 3 toilet, masa dia pg tu salah 1 toilet ada org pakai tp dia xde lar syak pape, dh settle suma, dia nk kuar jer, ada sekor laki tetiba tolak W masuk dlm blik, pastu dia jerit lar, jantan keparat tu tutup mulut dia, nasib lar W ni ganas sket n berani lawan, dia gigit tgn mangkok tu, pastu mamat tu tolak dia, belakang badan W terkena kepala paip, sian dia... pastu W terus menjerit sambil memaki hamun laki giler tu n W bernasib baik, laki tu blah n lari... ALHAMDULILLAH xde pape yg buruk jadi kat dia, pastu terus dia pg wat check up, ada luka2 kecil kat badan dia yg kena kepala paip tu n bibir dia sket berdarah, kuat agaknya dia gigit laki tu, pastu parents dia dtg, dorg pg wat report polis... tapi aku btol2 salute kat dia, arini dia leh pg keje cam biasa n leh lalu kat tempat kejadian tu tp dia xberani nk kencing kat ctu... kalo aku lar, msti ada sket trauma... semangat dia kuat,

sbb W jd mcm ni secara otomatik mak aku dh susah atie aku yg ada jauh disampingnya, terus pesan kat abg K suh jaga aku elok2 n mak ckp nasib baik dh nk kawen, kalo lambat lg nk kawen, xsenang duduk mak teringat kat aku (T_T)

kesimpulannya disini, bkn tmpt sunyi jer bhya skang ni, kat tempat awam cam hospital, surau pn dh bhya... erm ntah lar, jadi kawan2 sila lar berhati2...

4 comments:

P U P U T said...

hik3...lucu ada ayat pesan kat abg K...tp sedih la dgr citer pasal wana....

sugar2 kapas strawberry said...

takotny..haishhh asal la ad perangai manusia cm setan ni ye?

ynadona said...

w tu nak kena rogol ke atau dah kena rogol?konpius?

deela~ said...

hampir kena rogol... nasib baik xde pape buruk jadi kat dia...