Iklan

Sunday, March 14, 2010

porshe carrera

time nk balik dr alamanda ke bandar baru bangi, ada sebijik kete porshe kaler ijau tua laju menuju ke depan, pastu tunang aku sibuk lar cita pasal kelebihan kete ni, memula aku xde lar amik kisah sgt, pastu kete porshe ni jalan perlahan ikut lane kiri, tgk2 owner kete ni norman KRU, pengetua AF8 n his wife, aku sempat lambai tangan jer n xperasan pe respon dia, nk amik pic pn lg lar xsempat sbb dia ikut simpang lain.herm~

*peminat KRU sejak zaman rap dulu, hee~

3 comments:

dani berongga said...

yeke peminat?xtahu pon...sama la ngan agbmu ek...huhu...

mummyseri said...

sALAM deela...
pekabo sihat.. .tambah shoutbox chat lagi..senang untuk tggal pesan ke atau nak chat kat situ nant..ok je pon kseri tgk blog deela ni..

kiranya ada dua blog la ni kan..mmg deela aktif kedua2 la yek ?

deela~ said...

salam kak seri...
thx bg komen =) k pasni sy tmbh chatbox lak...
blog yg lama tu nk hapuskn dh, nk teruskn ngan blog ni jer...
terima kasih, kem salam kat yop jay n anak2...