Iklan

Wednesday, March 17, 2010

bantal bucuk baru~

arini aku dh dpt bucuk baru... hahaha tp bkn sape bg pn, aku yg beli sendiri... bantal ni spesel sket leh letak gambar, sbnrnya bantal ni aku wat tuk letak kat bilik pengantin t... he3 takut lambat siap, aku wat lar awl2 tapi rupanya xsampai seminggu dh siap, cantik lak tu, mmg puas atie giler... aku wat gna online jer kat heartbeat, bkn bantal jer ada, macam2 ada, try lar tgk web dia tp sblm tu tgk aku pnya bantal dlu... =)

penghantaran guna skynet

aku buat 2 jenis, 1 bantal love n 1 lg square

muka yg excited giler he3


No comments: