Iklan

Wednesday, March 17, 2010

suka... suka... suka

ha... yg ni cantik x? ni puzzle muka kiterang dlm bentuk kartun, ni sgt2 cantik, kualiti dia pn ok, muka mmg sama kn? aha... aku mmg suka wat bnda2 yg leh design camni... best jer aku rasa, puzzle ni tuk tunang aku sempena besday dia 8/1/2010 aritu...
nk info lebih lanjut pasal muka kartun ni, klik cni



bantal bucuk baru~

arini aku dh dpt bucuk baru... hahaha tp bkn sape bg pn, aku yg beli sendiri... bantal ni spesel sket leh letak gambar, sbnrnya bantal ni aku wat tuk letak kat bilik pengantin t... he3 takut lambat siap, aku wat lar awl2 tapi rupanya xsampai seminggu dh siap, cantik lak tu, mmg puas atie giler... aku wat gna online jer kat heartbeat, bkn bantal jer ada, macam2 ada, try lar tgk web dia tp sblm tu tgk aku pnya bantal dlu... =)

penghantaran guna skynet

aku buat 2 jenis, 1 bantal love n 1 lg square

muka yg excited giler he3


Sunday, March 14, 2010

porshe carrera

time nk balik dr alamanda ke bandar baru bangi, ada sebijik kete porshe kaler ijau tua laju menuju ke depan, pastu tunang aku sibuk lar cita pasal kelebihan kete ni, memula aku xde lar amik kisah sgt, pastu kete porshe ni jalan perlahan ikut lane kiri, tgk2 owner kete ni norman KRU, pengetua AF8 n his wife, aku sempat lambai tangan jer n xperasan pe respon dia, nk amik pic pn lg lar xsempat sbb dia ikut simpang lain.herm~

*peminat KRU sejak zaman rap dulu, hee~

19 Hari Sesat Di Gunung Tahan...?

Mungkinkah kita dapat bertahan di dalam kawasan gunung selama 19 hari tanpa makanan dan hanya meneguk air sebagai penghilang lapar dan dahaga? Tentu ramai yang mengakui tidak sanggup malah mengimpikan pun pasti tidak mahu.

Percaya atau tidak Nur Umaisarah Sameaun atau lebih dikenali dengan nama Umai telah berjaya melepasi halangan itu.Berbekalkan semangat yang cukup kuat, beliau yang sesat tatkala mahu menikmati panorama indah pokok bonsai di kawasan berdekatan, meneruskan perjuangan merentas kawasan hutan rimba.

Walaupun pelbagai dugaan yang menimpa dalam usaha beliau untuk mencari jalan keluar hingga tersasar jauh membuat beliau semakin kental setelah apa yang
aha... bkn aku yg sesat, td aku pg MPH tgk buku n terjumpa buku ni, lama dh aku cari tp bila pg kedai buku jer terlupa lak, kalo aku lalu kat hutan2 or gunung2, baru aku igt nk cari buku ni... aku slalu bygkn caner kalo aku yg sesat kat gunung 2? ntah lar xleh nk bygkn.

kerja dh selesai tuk ari ini...

ni muka ngah menunggu mr hakiimy dtg... he3 1st aku pg blli tiket KTM kat kajang, next week 19/3/2010 berangkatlah aku ngan si tunang pulang ke kg halaman...
dari KTM kajang terus ke ALAMANDA n tgk cita V3 samseng jalanan... aku xbape phm cita ni, mcm ada yg xkena jer ngan jalan cita dia tp xpe lar, aku cuma nk support filem MALAYSIA jer... he3 n lg 1, aku nk tgk aqasha berlakon... suka banget kat dia =)

gud mownink...

Jadual Arini
1-beli tiket KTM, nk balik kg next week, nk jimat kos kena lar naik keretapi... haha
2-pg ALAMANDA, nk tgk cita V3 Samseng Jalanan
3-survey2 pe yg patut kat ALAMANDA tu
4-balik umah awl sket, sok nk keje, kena rest cukup2...
=)

ha ni lar empunya butik tu, nama dia Erlina Rahmat, next saturday aku nk jmpa dia n nk deal harga, hope dia leh bg yg terbest... =)

pastu aku nk wat pintu gerbang belon, last year aku ada ternmpk umah org kawen wat pintu gerbang camni n terus rasa nk wat time aku kawen t he3

aku nk wat full kat kaki plak... he3

inai pn ada tp aku xnk wat lar inai kat tangan camni...


pelamin pn cantik kan... umah aku pnya tema lavender n silver so antara 2 ni mana 1 yg cun ek?

tgk berbeza muka pengantin ni sblm n selepas
ha ni lar make over pengantin yg awek tu wat...
cantik kn?

make up, pelamin n bla..bla..bla

cita pasal kawen lagi... ha3 (so excited)
majlis nikah n sanding blah aku akan diadakan di umah emak n ayah tersyg kat batu gajah,perak...
so mslhnya aku skang lom survey lg butik2 pengantin kat sanun... nk suh mak aku, mls lak menyusahkn org tua... igt nk cuti tp lom ada masa yg sesuai lg... =P rajin gak aku cari, selongkar2 kat internet ni butik pengantin yg ada disekitar kawasan umah kg aku... xjmpa2 tp smlm aku terjmpa kat facebook ada awek ni tag pic org berinai kat member aku... nmpk menarik so aku pg melawat fb dia, nsib dia bg org lain tgk pic dia so pe yg aku jmpa ialah pic pelamin, pic make over pengantin n pic decoration tuk majlis kahwin... mmg menarik giler pic dia, terus aku add fb dia n minta contact num... so dh call n deal ngan dia tuk bertemu 4 mata pada hari sbtu dpn (20/3/2010) kat ipoh... aku kena balik kg lar camni... hope bos bg aku cuti... he3 =)

kawen... kawen...


herm... lagi bape bln jer aku nk kawen tp suma pn blom ready lagi... he3
ada 1 bnda jer aku dh beli tuk hantaran iaitu jam, casio sheen mcm dlm pic tu...aku pn xtau nape aku leh beli jam ni ha3, aku beli kat sg. wang, smpai 2mggu berturut2 (ari ahd) aku pg cari jam ngan tunang aku, mula2 kat alamanda pastu kat mid valley last2 kat sg. wang lak tersangkut leh beli jam ni... xpe lar janji ada jam kn, =) barang2 yg lain aku igt nk beli time mega sales, (ada ek mega sales bln 3 ni?) sblm ni aku n tunang dh wat perjanjian, kita beli brg hantaran sendirian berhad, dia beli brg dia, aku beli brg aku, dat means gna duit masing2 lar... he3 aku rasa senang camtu, xpyh nk gado2, t dia xbagi aku beli yg mahal2 lar, pastu aku pn xnk bagi dia beli yg mahal2 gak... so senang wat cara camni... tul x? aku nk cari 4 brg jer lg, handbag, purse, perfume n make-up set, pastu tmbh lg telekung yg bakal mak mertua aku nk belikan n maybe kek so lengkaplah 7 hantaran dr lelaki n akan dibalas 9 oleh aku... barang2 dia aku xtau pe yg dia nk beli... aku dengar2 dia nk beli console game (nintendo wii) nk wat hantaran... ha3 lawak gak tunang aku ni... tp cambest jer, hantaran zaman moden... =P

Salam Perkenalan

Salam...
Aku sebenarnya teringin nk berblog cam org lain tp ilmu tu kurang sket lar,
so harap ada lar sesape yg sudi ajar tuk menambahkn keceriaan kepada blog ku ini... he3
intro sket dlu lar... nama aku deela nordin, umo bru nk msk 25, dh bertunang n bakal jadi raja sehari bln 6 t... hee best =P skang keje kat banting, dh tercampak jauh dari mak n ayah huhuu sedey (T_T), mak n ayah aku ada kat batu gajah, perak... tp tuk mengilangkn kedukaan every weekends aku blik ke rumah kakak ku kat bandar baru bangi, sebenarnya ada 2 tujuan, 1st tuk ilangkn rasa rindu aku kat kampung n 2nd tuk membasuh baju... hahaha lagi pe ek, tu jer lar wat masa ni... tujuan aku join blog ni, yg utamanya xnk ketinggalan zaman, he3 pastu tuk menambah kenalan yg bole bertukar pendapat dlm pape hal sekalipun... lagi 1 rasa best bila melawat blog kakak2 yg dh ada family tu, dorg ada wat gathering, pertandingan n mcm2 lar... tu lar aku rasa nk join sama tetambah pasni aku pn nk ada family sendiri dh... =)

Sekian tQ

P/S byk pic yg nk dikongsikan... =)